H - U6 mix (årgang 2017)

Om holdet:

Velkommen til RIFs u6/u7 Mix. 


Dette er holdet hvor børnene typisk stifter bekendtskab med håndboldspillet for første gang og vi bestræber os på at tilpasse træningen til alle børn, uanset kendskab eller ej. På holdet skal der løbes, leges, hoppes og læres de basale øvelser til håndbold. Der bliver øvet i at kaste og gribe, gå de gyldne tre skridt og give bolden videre og skyde på mål. Vi øver børnene i at lære de basale regler i håndbold, men det kommer sig ikke så nøje, da det vigtigste for os er fysisk bevægelse og sjov med en håndbold. Derudover vægter vi sjov og fysisk aktivitet højt, så vi bruger ofte forskellige håndboldrelateret redskaber, som kan udvikle og udfordre børnenes motoriske færdigheder. 

I løbet af sæsonen vil vi melde os til et par stævner, så børnene også forsøger sig med ”rigtig” håndbold, hvor vi spiller kampe mod andre klubber.  


Sidst men ikke mindst er fællesskabet vigtigt og vi ønsker at skabe et hold og kultur hvor vi respekterer hinanden. I kan derfor forvente at vi vil mikse alder og fysiske formåen, så børnene både lærer fra sig, men også lærer noget om at begå sig på en håndboldbane og være en god holdmakker. 


Er du i tvivl om det er noget for dit barn, er I velkommen til at prøvetræne med os 2 gange, før der kræves kontingent – jo flere vi er på holdet, jo sjovere bliver det. Vi håber at se dit barn til træningen! J 


Vi træner hver onsdag fra kl. 16.15-17.00. 


Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Trænere

Profile Image
Alfred Siig Hansen
Profile Image
Britta Skibsted Fagermo
Profile Image
August Søholm Holt Larsen

Spillere

Katrine  Porsborg Larsen
Gustav Rusholt Jensen
Laurits Bruun Nielsen
Profile Image
Mads Skibsted Fagermo
Profile Image
Magnus Siig Hansen
Oskar Povlsen
Otto Vestergaard Schmidt
Profile Image
Gustav Rusholt Jensen
350,00 kr. 2 gange i sæsonen