Kontingent

RIF Kontigent

Håndboldtilmelding sæson 2019/2020


Kontingent betaling

Kontingentsatsen for medlemskab af St. Restrup IF Se kontingent satser under de enkelte hold


Kontingentet betales halvårligt per 1/10 (perioden august-december) og 1/2 (perioden januar til turneringslut).
Kontingent opkræves via Holdsport.dk.

For at betale kontingent skal du være registreret som medlem på Holdsport.dk via træneren på de respektive hold, du kan tilmelde dig under de enkelte hold.
Herefter modtager du en e-mail med link til betaling - e-mail udsendes automatisk fra Holdsport med en betalingsfrist på ca. 14 dage. Betalingsmetoden via Holdsport er med Dankort.


Ønsker du ikke længere være medlem af St. Restrup IF Håndbold er det vigtigst den pågældende træner er informeret således du kan afmeldes som medlem på Holdsport.

Man har selvfølgelig en prøveperiode før man bliver opkrævet kontingent, men som udgangspunkt har man betalt kontingent når man spiller kamp ellers er man ikke spille berettiget.


Desuden er det vigtigt stamdata såsom e-mailadresse er vedligeholdt på den enkelte spiller.
Skulle du mod forventning ikke kunne betale via Holdsport kan kasserer kontaktes på e-mail: [email protected], således der kan laves aftale om bank overførsel.


Øvrige aktiviteter så som afslutningsture, træningsturneringer o. lign bliver oprettet som aktiviteter på Holdsport og betales ligeledes via automatisk opkrævning, når man er tilmeldt aktiviteten.


Med venlig hilsen

RIF Håndbold kasserer

Mail: [email protected]