Særrabatter

Frejlev køreskole

Tag dit kørekort hos Frejlev Køreskole, så får du 1 gratis køretime, og samtidig støtter Frejlev Køreskole RIF med 250 kr.


Gå til Frejlev køreskoles hjemmeside HER

Frejlev Pizza

Frejlev Pizza giver 1 kr. til RIF for hver solgt pizza i perioden 1/10-31/12


Bestil din pizza HER


OK

Du kan let støtte RIF ved at tilmelde dit OK kort til at støtte St Restrup Idrætsforening, så modtager RIF 5 øre pr. liter benzin. Hvis du også har en El-aftale igennem OK, giver det 10 øre pr. liter i støtte til RIF, og hvis du både har El-aftale og mobiltelefoni igennem OK, giver det RIF 15 øre pr. liter benzin.  
Tilmeld dig HER

Flügger

Støt RIF når du handler i Flügger farver Når du har gang i maleprojekterne hjemme, kan du som klubmedlem spare 20% på Flügger maling, tapet og værktøj samtidig med, at du støtter foreningen. Besøg din Flügger farver butik, og angiv hvilken forening du er medlem af, inden du betaler. Så får du 20% rabat og din forening får 5% af købsbeløbet i støtte.Læs vilkårene for Flügger andelen på flugger.dk/fluggerandelen

Sparkassen Danmark kontaktformular

Trænger du til at snakke om din økonomi, skifte bank, få et godt tilbud? Udfyld denne formular og du vil blive kontaktet af Sparkassen Danmarks super kompetente personale.


🤝 Vi støtter lokalt 🤝

Sparekassen Danmark er stolt sponsor for St. Restrup IF 🤸🤸‍♂️

I sparekassen sætter vi en ære i at bakke op om ildsjælene, der er med at gøre lokalsamfundene til gode steder at bo – til gavn og glæde for os alle 🦸‍♂️

Støt lokalt – det gør vi.

 


Besøg Sparkassen Danmark - Aalborg HER¤